UKIDA SE "ZADRUGA"! Aeksandar Vučić urgirao kod Željka Mitrovića - Te zabrane ne važe samo za njega
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPredsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras da je vlasniku "TV Pink" Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.

Podsetimo, jedan od zahteva protesta "Srbija protiv nasilja" jeste ukidanje programa koji promovišu nasilje, poput rijalitija.

Milica Mitrović, Željko

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

- Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dela gledaoca koji gledaju taj program - rekao je Vučić za TV Pink.

On je istakao da je to njegova molba Mitroviću, pre nego što krene da se razgovara o svemu tome.

- Naravno, te zabrane ne mogu da važe samo za njega, nego i za sve druge, ali sam ga zamolio da, pre nego šte razgovara u okviru REM-a o svemu tome, sam napravi taj potez - rekao je Vučić i dodao:

- Ne može to za dan da se završi, ali za nekoliko dana možda razmotri mogućnost da to ukine, da li će ili neće, to ćemo da vidimo. Svakako sam ja rekao i spremni smo da razgovaramo o tome, ali i o svim drugim stvarima.

Aleksandar-Vučić

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Podsetimo, hitno ukidanje programa koji promovišu nasilje, nemoral i agresiju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, poput rijaliti programa, jedan je od zahteva protesta "Srbija protiv nasilja".
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: