UKRAJINAC ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU: Novak se prvi javio da pomogne, a sada je doživeo ovo...
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski izjavio je danas da najbolji srpski teniser Novak Đoković neće reći ništa što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji ili što bi moglo da naruši njegov imidž.

УКРАЈИНАЦ ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА ЂОКОВИЋУ: Новак се први јавио да помогне, а сада је доживео ово...

Foto: EPA/Printskrin

 

Stahovski je na taj način kritikovao srpskog tenisera jer se nije svrstao na stranu Ukrajine u ratu sa Rusijom.

- Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda", izjavio je Stahovski, a preneo portal Sport.ua i brojni ukrajinski mediji.

Stahovski je pomenuo i Švajcarca Rodžera Federera, rekavši da je on iskreno apolitičan.

- Jedini koji je iskreno apolitičan i koji zna kako da se ponaša u ovakvim trenucima je Rodžer Federer. On je neutralan, ne odgovara na ovakva pitanja. Neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj", izjavio je Stahovski.

246857_m2_f.jpg?1663654840

Foto: M. Vukadinović

 

Bivši ukrajinski teniser tako je promenio mišljenje o Novaku Đokoviću, koji je bio jedan od prvih tenisera koji mu je pružio podršku na početku ratnih dešavanja u Ukrajini.

 

- Stako, kako si? Jesi li na frontu? Mislim na tebe i nadam se da će se sve smiriti brzo. Molim te, javi mi koja je najbolja adresa da pošaljem pomoć. Finansijsku pomoć i drugu takođe", glasila je tada poruka koju je Stahovski dobio od Novaka i podelio na društvenim mrežama.

Stahovski je od prvog dana sukoba Rusije i Ukrajine aktivno uključen u medijski rat i trudi se da na sve načine ocrtni Rusiju, a u jednom trenutku je obukao i uniformu i krenuo na front.

IZVOR NOVOSTI

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: