URAGANKE SE RAZILAZE Sanja, Ksenija i Ivana više neće pjevati zajedno, otkrile šta planiraju za budućnost
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Grupa "Hurricane" koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić privodi kraju svoj put, barem u ovom sastavu. Njih tri će posljednji nastup imati u Americi, kada će se i zvanično rastati.

Kako kažu, ne vole da pričaju da se grupa “raspada”, već da se rastaju, a otkrile su i čime će se baviti poslije tog 14. septembra, kada će posljednji put zajedno zapjevati.

– Još uvijek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pjevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvjesno vrijeme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako – kaže Sanja i dodaje:

– Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pjesama, već sam to rekla, ukoliko njih dvije budu željele da nastave da se bave pjevanjem da želim da im poklonim pjesmu. Naravno, ako žele.

– Idemo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo, ko zna – kaže Ivana, a Ksenija se nadovezuje:

– Možda se i udamo. Zvaćemo vas.

https://www.instagram.com/p/Ca2qBGJN6cl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e5078213-4ea4-4d01-8992-799758454e13&ig_mid=23CBE478-C8AD-4EE7-90A4-1BC40E39B9D0

Na kraju, svaka od njih je otkrila po čemu će pamtiti grupu.

– Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vrijeme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vrijeme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi – rekla je Sanja za Telegraf.rs.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: