URLANJE I DREKA - Ori se Zadruga: Mina i Mensur u ŽESTOKOJ SVAĐI! Sad je stvarno KRAJ?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić svađali su se noćas, jer je on podigao Mionu Jovanović nakon što je saopšteno da ona napušta "Zadrugu". Ovo dvoje zadrugara nastavili su sa svađom i tokom ovog popodneva zbog izgovorenih uvreda.

AUUU! IZLANUO SE U SVAĐI - Otkriveno KOLIKI je Lunin HONORAR u Zadruzi 3 - Pada vilica od TOLIKIH cifr- Što ne budeš iskrena, folirantu jedan? Hajde idi u izolaciju, ja tebe nikada nisam ostavio, ti mene jesi. Mene to uznemirava! Ako te ja teram, idi u izolaciju i zatvori se. Neću da se nerviram. Imaš li ti obraza? Ja sam ceo dan sam, zato što bi mi g*zicu pomerio ako bih seo s nekim. Hajde, skloni mi se! - rekao je Mensur.

 

Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić
Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
 
 

- Ja nisam folirant! Idemo odavde neću da tebe sputavam! Ja tebe nikada ne vređam, ti meni dođeš i kažeš: "P*čko!", ti mene hoćeš sada da izazoveš da te raspalim. Što da se ja sklonim? Kako možeš tako da govoriš? Da li ti misliš da mene ne uvrediš kada mi sve to kažeš? - rekla je Mina.

- Ti si najveći izdajnik u istoriji najvećih izdaja! Lažeš kao pas! Ti si mene sad izludela i ja imam pravo da ti kažem svašta. Uvredila si me jer si mi rekla da sam folirant. Hajde, skloni se - nastavio je Mensur.

pruzeto:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano