VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE UOČI FINALA: Od večeras počinje emitovanje nove emisije, mnogi će plakati
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Neće im biti lako kad vide šta je Veliki šef spremio.

Nikad turbulentnija sezona najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' počela tog 6. septembra prošle godine, kada se preko 50 novih takmičara uselilo na velelepno imanje u Šimanovcima, a od tada do danas, mnoge stvari su se promenile, a samo oni najjači opstali su u ovoj igri.

Nakon deset meseci boravka u najuzbudljivijoj psihološkoj igri više ništa nije isto, pa tako zadrugare najviše brine suočavanje sa spoljnim svetom i svojim najbližima, ali pre nego što izađu iz ovog velelepnog projekta ''Zadruga'', zadrugarima će biti prikazane uspomene, koje su u prethodnim sezonama napravile pravu pometnju i izazvale rolerkoster emocija i lavinu suza kod najjačih zadrugara koji su uprkos brojnim izazovima opstali do samog kraja ''Zadruge 5''.

Emisija "Uspomene" je posebno emotivna, kako za zadrugare, tako i publiku, i nikad ne prođe bez suza, ali i smeha. Takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu će večeras od 22 časa gledati sve one trenutke koji su obeležili njihov život, ali i trenutke u "Zadruzi 5", što će milionski auditorijum televizije Pink moći da prati uživo.

Voditelj Milan Milošević ulazi u Belu kuću da zajedno sa zadrugarima evocira njihove uspomene nakon višemesečnog bitisanja u ''Zadruzi 5''.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano