VANREDNO javljanje Vučića zbog nemira: Dobar dio njih biće pohapšen
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras iz Pariza zbog nereda na protestima u Beogradu.

- Ishod je jasan. nasilnici će biti poraženi i dobar dio njih pohapšeni moraće da odgovoarjau za djela koja su počinili. Konačno su sve maske pale, možete nekoga da odmanjujete dva dana, treći ne. Niste mogli da vidite policiju, a onda su počeli da se tuku između sebe ljevičari i denisčari - kazao je Vučić.

Četvrti dan protesta zabilježeni su incidenti, pošto su huligani probili ogradu i napali skupštinu. Samo nekoliko metara od Skupštine huligani su bacali petarde i pirotehnička sredstva i slomili su staklo na ulazu od Skupštine.

Vučić je istakao i da Srbija ima dobru obavještajnu strukturu i da dobro znaju šta se dešava.

Vučić se osvrnuo i na situaciju sa korona virusom rekavši:

- Današnji bilans korone je rezultat od prije pet dana. Kako smo do toga došli? Čijom neodgovornošću? Tobož su bojkotovali izbore pozvivali ljude da večeras zatvore put kod Novog Sada, to je čist terorizam – rekao je večeras predsjednik Vučić.

Kaže da je 95 odsto ljudi protiv nemira na ulicama.

- Niko normalan nije za to. Vidjeli ste neke bivše narodne poslanike koji otimaju od naroda. Neće niko da dođe na vlast nasilje, samo izborima. Molim ljude da ne izlaze na demonstracije, da ne zvarše u bolnicama – naglasio je.

IZVOR: ATV

VANREDNO javljanje Vučića zbog nemira: Dobar dio njih biće pohapšen

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: