Važni datumi za horoskopske znake za MAJ 2020
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

OVAN

21. i 27. maja, imate povoljne aspekte da donesete i sprovedete važne odluke u privatnom i poslovnom životu. Očekuje vas podrška bliskih prijatelja. U odnosu sa partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljiva dešavanja.

BIK

04. i 22. maja, u skladu sa svojom prirodom možete sebi da priuštite neke posebne užitke i radosti, pomerite zahteve pred drugima, jer dobićete mnogo više - ako to budete i tražili. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate.

BLIZANCI

10. i 25. maja, uživajte u romatičnim notama, prepustite se osećanjima da vas vode i zahvalite se dragim osobama na poseban način. Važno je da se ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera i da sledite zajedničke ideje.

RAK

12. i 22, maja, vas očekuje neobično iskustvo koje će vas podići u ružičaste oblake. Uživajte u društvu voljene osobe i prihvatite ljubavne izazove. Srećni ste što uz sebe imate odgovarajuću osobu.

LAV

02. i 28, maja, poželjno je da se ponašate uzdržano i da izbegavate različite izazove, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

DEVICA

06. i 28. maja, prati vas skladan odnos sa saradnicima, prijateljima i voljenom osobom. Insistirajte na nekom novim izazovima, prihvatite promene koje će vas usrećiti.

VAGA

08. i 24. maja, u ljubavnom životu vas očekuju neki intrigantni događaji zbog kojih ćete sve oko sebe posmatrati u drugačijim bojama. Emocije vas navode na novi izbor i određene odluke. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Pomerite granice.

ŠKORPIJA

02. i 26. maja, zagovorate pomirljive tonove, a dobra strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Bolje je da prihvatite neke kompromise, nego da rušite mostove iza sebe. Budite pažljiviji sa novim računima, izbegavajte razna preterivanja.

STRELAC

06. i 25. maja, Imate dovoljno samopouzdanja tako da i one komplikovane situacije rešavate da dobar način ili bez nečije asistencije. U ljubavnom životu promene koje priželjkujete za sada nema ni u naznakama, ali samo zahvaljujući velikoj upornosti uspećete da privolite partnera da promeni svoje mišljenje.

JARAC

04. i 20. maja, najbolje je da se udružite sa bliskim prijateljima u sprovođenju nekih dugoročnih planova. Nema razloga da rizikujete u nekim takmičarskim situacijama, sačuvajte ono što imate. U ljubavnom odnosu možda imate drugačije potrebe nego vaš partner. Preplavljeni ste različitim emocijama i imate jaku volju da uskladite svoj odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

09. i 18. maja, sada se nalazite u prilici da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćutljivost. Važno je da se pravilno razumete. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti sve uslove za harmoničnu vezu.    

RIBE

05. i 25. maja, obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. Stalo vam je da se sve odvija po utvrđenom planu i ne volite odstupanja u odnosu na postavljene dogovore. Važno je da se nametnete u pravom trenutku i da podstičete dvosmerne kontakte.

izvor: Astrolook

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
авг 13, 2022, 8:29 по подне - Jole
авг 12, 2022, 6:14 по подне - Jole
авг 10, 2022, 8:38 по подне - Jole
авг 9, 2022, 8:43 по подне - Jole
авг 5, 2022, 8:52 по подне - Jole
Autor: