VELIKA BRITANIJA ODBILA VIZE SRPSKIM SPORTISTIMA, MEĐU NJIMA I ŠAMPIONKA SVIJETA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Velika Britanija uskratila je vize polovini članova taekwondo reprezentacije Srbije koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u Manchesteru od 18. do 21. maja, izjavio je za Tanjug generalni sekretar taekwondo saveza Srbije (TSS) Miroslav Krklješ

On je naveo da je jedna od onih koji još uvijek nisu dobili vizu i svjetska prvakinja Vanja Stanković.

Krklješ kaže da je TSS prije tačno mjesec dana podnio zahtjev za izdavanje viza reprezentativcima, a da od toga pola reprezentacije nije dobilo vize.

U 13 sati imamo avion za Manchester, a naša reprezentacija odlazi sa pola tima. Ušli smo u procedure 18. aprila, sve procedure smo ispoštovali, jasno su nam dali do znanja da je rok za izdavanje viza 15 dana, pošto nam je ovo nije prvi put da učestvujemo na nekom velikom takmičenju u Engleskoj”, navodi generalni sekretar TSS.

On kaže da su neki sportisti juče dobili vize, drugima je rečeno da će dobiti ovog utorka, dok će neki od njih verovatno dobiti sutra, a registracija i mjerenje počinju već sutra, a prve borbe u četvrtak.

Jedna od takmičarki je svjetska prvakinja Vanja Stanković koja bi već u četvrtak trebalo da ima borbe, a još nije dobila vizu.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano