Veliki dernek u Sarajevu od strane poznatog ministra kao i brojnih zvijezda sa domaće estrade
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iako je suzbijanje mjera protiv pandemije korone virusa tek u prvoj fazi, izgleda da neki ne pridaju tome značaj, pa ni bosansko-hercegovački državni ministar Staša Košarac koji se večeras u Sarajevu našao na derneku sa brojnim poznatim ličnostima sa naše estrade.
Bez obzira na mjere zabrane okupljanja i socijalnog razmaka od najmanje 2 metra, večeras su prilijepljeni jedni uz druge, za ogromnim stolom, u restoranu Golf u Sarajevu se našli dotični ministar, biznismen Zijad Blekić i poznati pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević, a nisu im daleko bili ni Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, kao ni poznati sarajevski dekan Nihad Fejzić.
Da napomenemo da je i dalje rad ugostiteljskih objekata zabranjen, ali eto i bez obzira na to veselo društvance se sakrilo iza navučenih restoranskih roletni, ali brojna parkirana vozila ispred restorana, kao i preglasna muzika otkrile su ono što su roletne skrile. Jedna od prisutnih na derneku je i Slađana Mandić koja je čitavu noć objavljivala storije na Instagramu.

Veliki korona-dernek u Sarajevu

null

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano