Veliki popusti za turiste iz BiH u susednim državama
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMnogi turisti iz BiH su se uplašili svim mogućim scenarijima za letovanje usled Korone, ali ipak olakšanje dolazi iz susednih zemalja.

            Kako je najvaljeno iz turiskičkih organizacija Hrvatske i Crne Gore svi građani BiH imaće velike popuste ove godine ukoliko se opredele za letovanje u ovim državama. Naime, vlade ove dve susedne države dogovorile su se o velikim popustima u grani turizma za svoje susede. Tako da će svi građani BiH koji budu dolazili na more u Hrvatsku ili Crnu Goru moći letovati po dosta nižim cenama nego prošlih godina. Ti popusti mogu ići i to 70%.

Turističke organizacije ove dve države su saglasne samo u jednom uslovu. Građani Bih koji budu dolazili moraju poneti more od kuće. Prema količini mora koje turisti budu doneli, a proporcionalno koliko članova porodice ide na tu količinu mora, određivaće se postotak popusta, a samim tim i cena. Vlada je mislila na sve, pa tako i turisti koju nisu u mogućnosti da ponesu more od svojih kuća, biće vraćeni sa granice pod izgovorom Korone.

            Predstavnici ovih turiskičkih organizacija još se dogovaraju oko manjih detalja, kako bi olakšali bosansko-hercegovačkim turistima letovanje ove godine i svima se zahvaljuju na strpljenju. Kako nezvanično saznajemo iz veoma nepouzdanih izvora, ovaj zakon bi mogao stupiti na snagu početkom sezone krajem septembra meseca. Do tada, poručuju čelnici turističkih organizacija ove dve zemlje, da se tusritsi strpe i da polako pribavljaju more.

NAPOMENA: ovaj članak je izmišljen i plod je dokolice i mašte autora. Služi samo kao šala kako bi se nasmejali u ovim teškim vremenima
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: