VELIKI SKANDAL! Hrvatski mediji pišu o MULJAŽI U ZADRUZI! Produkcija optužena za PREVARU! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sinoć je iz "Zadruge" izbačena takmičarka iz Hrvatske, Hana Rodić, i ova vest privukla je i pažnju medija u njenoj domovini.

- Svega dve nedelje nakon što je ušla u kontroverzni srpski rijaliti šou "Zadruga", koji se snima po nekoliko meseci, Hana Rodić je završila svoje učešće u njemu - piše portal Index.hr, a u nastavku teksta u centar pažnje stavlja komentare gledalaca sa interneta, u kojima su oni ocenili da je sinoćna pobeda Maje Marković, koja je takođe bila nominovana za izbacivanje - nameštaljka.

- Pre dupliranja: Hana 6 posto, Maja 94 posto. Nakon dupliranja: Hana 11 posto, Maja 89 posto. Očigledno namešteno, ko bi glasao za ovu Maju, ništa nije do sada pokazala, mutava devojka i bez imalo srama nakon svega što je uradila, a polako vremenom će videti kako će je osuditi - glasi komentar gledalaca koji je citiran u tekstu.

 
 

- Nikada očiglednije nameštanje procenata. Pink nadmašio sam sebe. Maja ni podršku u studiju nije imala, a da je neko glasao? Dajte molim vas 

 

Zadruga 4 - Izbacivanje, Maja izdominirala nad Hanom - 12.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: