Vibracija duše
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UKoncept vibracija duše se pojavljuje u mnogim duhovnim učenjima i filozofijama. Prema ovim učenjima, ljudska duša vibrira na određenoj frekvenciji, što određuje naše raspoloženje, emocije i opšti doživljaj života.

Vibracije duše mogu se povezati sa našim nivoom svesti i razumevanjem sebe i sveta oko nas. Na primer, ako vibriramo na nižoj frekvenciji, to može uzrokovati negativne emocije poput straha, tuge i besa, dok se na višoj frekvenciji osećamo pozitivno, srećno i zadovoljno.

Prema nekim duhovnim učenjima, postoji veza između vibracija duše i zakona privlačenja. Prema ovom učenju, naša vibracija određuje kakve ljude, situacije i događaje privlačimo u naš život. Ako vibriramo na visokoj frekvenciji, privući ćemo pozitivne stvari i ljude, dok ćemo ako vibriramo na nižoj frekvenciji privući negativne stvari.

Postoje različiti načini da se podigne nivo vibracija duše, kao što su meditacija, vežbe disanja, vežbe zahvalnosti i vežbe pozitivnog razmišljanja. Ove vežbe mogu pomoći u oslobađanju od negativnih emocija i podizanju nivoa svesti, što dovodi do podizanja vibracija duše.

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Autor knjiga : Princ spoznaje, Elez, Prvi i trinaesti, Zvuk tišine, Plava jabuka. Pišem za svoj blog "Priče u krug".