(VIDEO) U vožnji spao krov Lotusa
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Na Redditu je osvanuo video snimljen daschcamom u Lotusu Elise, a prikazuje trenutak kada je, na zaprepaštenje vozača, ova makina ostala bez krova.

Jedan Britanac je na Redditu postavio video na kojem se vidi kako je ovaj vlasnik malenog sportskog dvosjeda Lotus Elise sjeo u automobil i krenuo na vožnju. Kroz nešto više od pola minute izašao je na otvorenu cestu, stisnuo gas, i, prema vlastitom svjedočenju, postigao brzinu od oko 105 km/h.

Tada se dogodilo nešto što vozač nikako nije očekivao – coupe se u trenu pretvorio u kabriolet! Zračne struje jednostavno su otkinule krov Lotusa i ostavile vlasnika u čudu. Vozač je u tom trenutku zatvarao bočni prozor, a navodno je za sve kriv ili kvar prednjih kopči krova ili sam vlasnik vozila koji je krov instalirao na njega desetak minuta prije ovog incidenta. 

 

Akter koji je dashcam kamerom snimio ovaj događaj i postavio ga na internet napisao je i kako je krov odletio preko čak tri automobila iza Lotusa. Srećom, sletio je na tlo i nije prouzročio nikakvu štetu ostalim vozilima ili ozljede drugih sudionika u prometu. Krov je kasnije pronađen na pločniku prilično oštećen, a vlasnik procjenjuje da će ga “avantura” koštati oko 2.000 dolara.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: