VLASENICA - Neovlašteno priređivanje igara na sreću
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje ovih igara na području Vlasenice i Pelagićeva, zbog čega će protiv odgovornih lica biti preduzete zakonske mjere.

 

Republička uprava za igre na sreću - Foto: SRNA

Republička uprava za igre na srećuFoto: SRNA

Neovlašteno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću utvrđeno je juče u sportskoj kladionici "Balkan bet sport" u opštini Vlasenica, a inspektori Republičke uprave za igre na sreću su predmete koji su služili za izvršenje prekršaja privremeno oduzeli.

Protiv lica koja su ilegalno priredila igre na sreću biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je danas iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su istog dana utvrdili i ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću, kao i neovlašteno držanje automata za igre na sreću, u kafe baru "Okto lab" u opštini Pelagićevo, od fizičkog lica čiji su inicijali Ž.B.

Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja privremeno je oduzeta, a protiv lica Ž.B. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti intenzivno sprovođenje inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz te oblasti.

IZVOR: RTRS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: