VULIN ODGOVORIO HRVATIMA POVODOM NAPADA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

Predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin povodom najnovijih napada na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske odgovorio jasnom porukom -Hrvatska se nikada nije odrekla ideologije ustaštva.

"Hrvatska se nikada nije odrekla ideologije ustaštva i jedina politika koju ima prema Srbima je politika nasilja i proterivanja.

Vučiću ne mogu da oproste što je stvorio uspešnu i snažnu Srbiju, podigao njenu vojsku i prekinuo sa ćutanjem o zločinima ustaša i u Drugom svetskom i u građanskom ratu tokom devedesetih godina, ali Vučiću posebno ne mogu da oproste što je unuk jasenovačkog mučenika i sin jedva preteklog Srbina iz Čipuljića.

Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe", izjavio je lider Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske i na zahtev potpredsednika "Mosta" da se podigne optužnica protiv Vučića.

 

Izvor alo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano