Vulin preti Krivokapiću: Povedite malo računa...
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nemam nikakve relacije s Vučićem! Nikad nisam ni bio u kontaktu s njim! Nije me nikad nazvao, niti čestitao. Zamena ovoga za ono je stvaranje nepotrebnog scenarija koji CG neće dozvoliti bilo kome, makar se zvao i Aleksandar Vučić!Znam da su Vučić i Đukanović veći prijatelji nego ja i neko meni najbliži! Zašto me sad Vučić i njegovi mediji napadaju?! Zato što i dalje ima dobre relacije s Đukanovićem - rekao je za TV Face Zdravko Krivokapić, lider crnogorske opozicije, pobednika na nedavnim izborima.

Odgovor je stigao od glasnogovornika predsednika Srbije, Aleksandra Vulina, ministra odbrane, koji govori ono što Vučić misli, poput mnogih...

 Drago mi je što će biti formirana nova vlada u Crnoj Gori i želeo bih da im kažem da ne koriste Srbiju za opravdanje svakakve gluposti. Nemojte da pričate budalaštine kao gospodin Krivokapić koji kaže kako Milo Đukanović i Aleksandar Vučić imaju neke zajedničke poslove. Povedite malo računa - rekao je Vulin u jutarnjem programu Televizije "Pink" te naglasio da je Crna Gora bratska zemlja i da sa njom želimo da imamo dobre odnose.

Komentarišući izjave da se Srbija mešala u izbore u Crnoj Gori, Vulin je dodao "da se Vučić mešao u te izbore pobeda bi bila ubedljivija".

- Crna Gora treba da vodi računa o tome da je Srbija tu i da treba da ima najbolje moguće odnose sa njom. Što se tiče Aleksandra Vučića, on će učiniti sve da Crna Gora bude uspešna, ali ne morate da slušate gluposti bivšeg režima i da vam to bude politika. Nemojte gospodine Krivokapiću da govorite o tome da Aleksandar Vučić ima poslove sa Milom Đukanovićem. Do juče smo to slušali pa smo slušali kako je rušio Đukanovića. Vodite računa o tome šta su vam građani na litijama rekli, nađite mi jednog koji je šetao na litijama i ko misli da ne treba sa Srbijom da imate bratske odnose pa i ujedinjenje. Mi ne tražimo nikakvo ujedinjenje, mi smo tu, samo da nemamo neprijateljsku vladu - poručio je ministar Vulin.

izvor: direktno 

Vulin preti Krivokapiću: Povedite malo računa... | Politika | Direktno

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: