“Za deset minuta će doći do masakra” Dojava o bombi prekinula nastup u lokalu u Doboju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija u Doboju pokrenula je istragu nakon što je nepoznata osoba sinoć prijavila da je postavljena bomba u dobojskom lokalu u kojem je bio zakazan nastup pjevačice iz Srbije.

Dojava o bombi primljena je oko 23.50, a za sada nepoznata osoba obratila se riječima da je postavljena eksplozivna naprava u lokal, te da će “za deset minuta doći do masakra”.

– Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mjesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javog tužilaštva Doboj.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Srpska Info

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000