ZABRANJENA ISTINA SRBA: Naš poznati istoričar o zabranjenoj srpskoj istoriji
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Istoričar Radovan Damjanović tvrdi da postoje dokazi da su na Balkanu Sloveni bili i pre 7. veka kada se smatra da su se Sloveni doselili.

Dalja istorija Srba je stalni kompromis i dogovor, a u stvari je to skup lažnih umetanja. Niko u Srbiji ne može da odgovori kako je naprimer nastala granica između Srbije i Makedonije. Granica je iscrtana veštački a da niko ne zna na osnovu kojih činjenica.

To isto se događa sa granicom prema Hrvatskoj, Ruminiji, Bugarskoj a mi smo stalno u nekoj defanzivi kao da nemamo nikakva prava. To je potpuno neobjašnjivo, niko ne zna zašto Srbija uvek igra crnim figurama.

Gde god zagrebemo po srpskoj istoriji dođemo do tabu teme o kojoj se ne sme pričati, a to nas prati još od činjenica o caru Dušanu i lažnoj tvrdnji da je bio osvajač što uopšte nije tačno.

Zašto je Austrija dozvolila Srbiji da sa Bugarskom uđe u rat zbog granice a nije dozvoljavala bilo kakva politička pitanja o Bosni? U to vreme u Bosni je bilo više od 60 posto Srba. Austrija je anektirala većinski srpsku zemlju Bosnu a to se krije.

Svi istoričari su dinastički koji su čak i Karađorđev rat i Mološevu bunu nazvali Prvi i Drugi srpski ustanak što nije tačno. Turci nisu ušli u Srbiju tako brzo pa su srpske zemlje zauzimali čitavih 150 godina što se takođe krije. Toliko im je trebalo da zauzmu Rašku Bosnu i Zetu.

Kada se sve sabere mi smo imali čitavih 300 godina ratova sa Turcima što se opet namerno krije. Ostatak veoma interesantnih činjenica pogledajte u videu.

INTERVJU: Radovan Damjanović - Hrvati su ubili više od 800.000 Srba u Jasenovcu! (05.09.2016)

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Radovan Damjanović, istoričar i istraživač jezika. Široj javnosti poznat je kao idejni tvorac i realizator knjige pri...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: