"ZAKLJUČAO LOKAL I OTIŠAO U ŽURBI" Otkriven motiv jezivog ubistva vlasnika menjačnice u Veterniku? Komšije bacile misteriju na ceo slučaj
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMenjačnica koja je u vlasništvu muškarca, koji je ubijen u Veterniku, danas je zatvorena, a njegove komšije kažu da je nedavno otvorio lokal.

- Bio je divan komšija i radio je od ujutru do uveče. Ništa mu nije bilo teško i videlo se da je spreman svima da pomogne. Čak je i nama izlazio u susret i menjao nam novac po nekom prijateljski kursu, a moj prijatelj je od njega kupio i auto jer on drži i auto plac u Vaterniku - kaže radnik obližnje radnje i dodaje:

- Šokirali smo se kad smo čuli da je ubijen. Priča se da je išao čoveku da zameni novac i da ga je taj ubio. Valjda ga ga izvukao iz kola i unakazio ga.

Sagovornik navodi i da je muškarac sinoć bio u menjačnici pre nego što je otišao na kobni sastanak.

- Video sam ga juče oko pet sati i tada je koliko mi se čini zaključao lokal i otišao - kaže sagovornik i dodaje da mu se učinilo kao da je otišao u žurbi.

https://www.instagram.com/reel/Cn0Dph5g3CO

Komšije kažu da je verovatno neki reket u pitanju.

- U poslednje vreme se priča da postoji neka grupa koja reketira vlasnike menjačnica i nije isključeno da je i on morao da plaća reket, ali da je odbio - kaže komšija koji živi nedaleko od mesta gde je dogodilo ubistvo.

Podsetimo, u novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je ubijen vlasnik menjačnice, a prema rečima meštana niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija za Kurir i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: