"ŽAO MI JE ŠTO TE NISAM PREBIO": Muk u boksu za optužene! Lalić jednom rečenicom IZNERVIRAO Miljkovića
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPosle pauze na suđenju Veljku Belivuku i njegovoj krimialnoj grupi, a pre nego što je Marko Miljković nastavio da postavlja pitanja svedoku saradniku Srđanu Laliću, on je bio veseo i nasmejan i pokušavao je da razgovara sa Belivukom.

Inače, tokom postavljanja pitanja, kada je Miljković rekao "ja ne bijem ljude", svi optuženi počeli su da se smeju u boksu za optužene.

- Smejali su se i kada je Lalić rekao da mu Miljković nije prijatelj, a najglasniji je bio Belivuk, koji je čak stavio ruku preko usta - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je Miljković dok je ispitivao svedoka saradnika gestikulirao, šireći ruke, kao i da je sa obe ruke udarao u bokove dok se govorilo o kokainu Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

- Muk je nastao u boksu za optužene kada je Miljković pitao "Zašto mene nisi prebio", na šta mu je svedok saradnik odgovorio "žao mi je što nisam". Miljković je tada delovao veoma iznervirano, čak se ironično i nasmejao - dodao je naš sagovornik.

Kada su ga stražari vraćali u boks, on se smejao noseći u rukama papire na kojima je pripremio pitanja koja postavlja svedoku - saradniku.

(Kurir.rs)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: