ZAROBILI DEVOJČICU, PA JE GRUPNO SILOVALI (14): Pre zlostavljanja je drogirali - život joj spasila poznata aplikacija!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDevojčica (14) koja je bila oteta i zarobljena, koju su tukli i grupno silovali u Francuskoj, spasena je u petak uveče kad je policija uspela da je pronađe zahvaljujući njenom telefonu i GPS lokaciji na aplikaciji "Snepčet".

Devojčicu, čiji identitet nije otkriven, namamio je u stan 26-godišnji muškarac koji joj je ponudio smeštaj nakon što je ona pobegla od kuće prošle nedelje. Mladić ju je naterao, kako prenose svetski mediji, da puši kanabis, a onda su je silovali on i 64-godišnji muškarac. Ona je nakon pronalaska odvedena u bolnicu a posle je vraćena svojoj porodici.

Roditelji devojčice pozvali su policiju u petak ujutro nakon što im je ćerka poslala poruke preko "Instagrama" dok su njeni otmičari spavali. Rekla je da je oteta i pretučena ali da je previše dezorijentisana da kaže gde su je odveli. Rekli su joj da uključi svoju lokaciju na "Snepčetu" kako bi je policija pronašla. Od tada je bila u kontaktu sa policijom preko aplikacija za poruke, jer se plašila da će se otmičari probuditi ako razgovara preko telefona.

Kad je policija ušla u zgradu, kucali su na sva vrata dok devojčica nije poslala poruku "da", što je bila potvrda da su pokucali na pravom mestu. Kad su upali u stan zatekli su jednog od osumnjičenih kako pokušava da izbriše dokaze sa svog telefona.

Nakon hapšenja jedna policajka iz Marselja je pohvaljena zbog inovativne metode pronalaženja žrtve preko "Snepčeta".

"Do spasavanja je došlo zahvaljujući 'Snepčetu', ali pre svega zahvaljujući odličnoj ideji mlade policajke bez koje to ne bi bilo moguće", rekao je sekretar Informativo komandnog centra u Marselju Rudi Mana, dodajući da sam "Snepčet" ne bi doveo do hapšenja osumnjičenih, prenosi "San".

Istraga je i dalje u toku.

(Mondo/informer)

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: