Zavjesa je pala!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVečeras je započeta knockout faza "Pjesme Vatre i Leda". Odigrana su dva meča, u prvom je ekipa LFD poprilično lako savladala ekipu APL u B03 seriji sa 2:0, a nakon te parije čekala nas je poslastica večeri. Duel po meni dva najbolja pojedinačno igrača Stojazijja i Šeksa. Nakon sjajne tri partije i i uzbudljivog preokreta CMT je na krilima Stojazija i Kristijana uspio da odnese pobjedu i približi se korak dalje snu o proljeću. U nastavku vam donosimo kratak razgovor sa Stojazijem koji je spustio zavjesu sa svojim Jhinom na Summoner Rift i ponovo pokazao da je jedan od najtalentovanijih kerija i igrača na turniru.

 

N:Ono što sam rekao se i potvrdjuje, dakle ti si definitvino glavni keri potencijal svoje ekipe? Pored tebe, ko je onaj koji tvoji ekipu nosi naprijed je li to Kristijan ili vaš support?

 

S:Kristijan definitivno, na njega mogu najviše da se oslonim u timu zato što znam da ima ogroman IQ i da će uvek da izvuče najviše iz svakog playa.A sada ko keruje zavisi od gejma do gejma. Nekad mi imamo losing side pa se igra oko njega nekad mi se samo ostavi comfort pick i mogu ići 1v9.

 

N:Dakle sa druge strane, da li je Šeks bio taj čije ste pikove zatvarali i da zašto se mu ostavili dva puta open Viktora, ipak je to njegov signature pick sa kojim je znao da ide 1v9?

 

S:Pa u principu plan je bio da nam jungler ode ahead pošto je njihov jungler cheesy i dosta gankuje a naš jungler više voli farmovati i tako razviti lead i onda smo samo uzeli lejnove koji imaju dobar 2v2 countergank fight i lejnove koji mogu biti safe.

A znali smo da na botlaneu imamo ogroman prostor da radimo šta god zato što je njihov bot dosta gori od ostatka tima.

Vezano za mid, on je definitivno najbolji njihov igrač ali smo znali da cemo na kontroli mape i teamfightove dobiti gejm pošto mislim da smo najbolja ekipa na turniru što se tiče teamfighta,tako da smo zadnji gejm uzeli Orna i poslali ga na mid i samim tim Viktor nije imao nikakav kill potential i samo je pao behind.

 

N:To oko teamfighta se u potunosti slažem, rotacije koje pravite, preuzimanje agra i damega su zaista na rangu profesionalnh ekipa. Od svih preostalih ekipa, da li postoji ijedna koja se može nositi sa vama i šta misliš da li ćete zaustaviti ekipu CLDS u pohodu na treću titulu za redom.

 

S:Necu baš reći da ćemo dobiti ali smatram kada smo uigrani i igramo zajedno da smo apsolutni favoriti, svakako ne smemo potcenjivati ostale ekipe zato sto svako ima svoje kvalitete, iskreno ne znam kako ostale ekipe igraju ali bih rekao da ćemo se sresti u finalu protiv ekipe Ks6, mislim da CLDS nije vise tolika pretnja, barem po mom mišljenju.

 

N:U redu, hvala ti na razgovoru i nadam se da ćemo imati još ovakvih prilika, i ja vam želim svu sreću i da dočekate taj "San o Proljeću".

 

S:Hvala i tebi za podršku i ovaj kratak intervju, nećemo posustati do finala sigurno i tamo idemo po pobedu, cujemo se i hvala jos jednom.

 

To je bilo sve u ovom razgovoru a link za Džonsin kanal na trovu na kome se sutra nastavlja knockout faza možete naći na linku ispod: 

https://trovo.live/dzonsaTV

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: