"ZAVRŠAVAM..." Novo SAOPŠTENJE ŽELJKA MITROVIĆA - Zadruga je uskoro GOTOVA, ali on već ima PLAN ZA DALJE (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

željko mitrović

Foto: Instagram printscreen/zeljkomitrovic

 

Najneobičniji biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe. U prilog tome govori da praznike nije proveo kao običan svet, već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo i do sada neviđeno kako kod nas tako i u svetu.

 

Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram

- Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem,reżiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takođe, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U međuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da će Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava Romeo i Julija - rekao je Željko.

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim - verujemo da će njegov prvenac "Lucifer" svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi.

https://www.instagram.com/p/Cc2ghwpIWBe/

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano