Završen prvi Low Elo Turnir
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNakon Navorija i ogromnih uzbudjenja koje smo gledali odigran je i prvi Low Elo turnir u LOL-u u saradnji Džonsa TV i Trovo platforme.

Gledali smo mnogo dobrih ekipa, mnogo zanimljivih mečeva i mnogo uzbudjenja, kai i logično mnogo fejlova.

Prvi šampion ovog turnira je ekipa Dojcoro Kojcoro Pipito a u razgovoru sa njihovim kapitenom, velikim Munjom saznali smo njihove utiske o turniru kao i o cijeloj organizaciji.

 

Noctiis 

Sa nama u ekskluzivnom razgovoru kapiten pobjednicke ekipe i prvi nosilac laskave titule najboljih, Munja. Prije svega Munjo dobrodošao u našu emisiju i čestitke na pobjedi.

munjaaaaaaaaaaa 

Poštovanje Noktise, bolje vas našli, hvala na čestitkama i prilici da se dokažemo pred publikom.

Noctiis 

Reci nam prije svega, šta je to što vas je razdvajalo od ostalih ekipa? Gledali smo dosta diskvalifikacija zbog smurfera ali ono što je vas razdvajalo je sjajna sinergija koju posjedujete i zasigurno uigranost. Da li je o upravo slučaj i da li ste se posebno pripremali baš za ovaj turnir

munjaaaaaaaaaaa 

Zapravo, nismo se pripremali specifično za ovaj turnir, ali smo često igrali kao prijatelji iz zabave flex i čim smo videli  da Džonsa organizuje turnir na kojem bismo ustvari imali neke šanse za pobedu, prijavili smo se. Od ostalih ekipa nas razlikuje to što smo imali drugačiji playstyle i očigledno veću želju za pobedom.

Noctiis 

Da. Sve u svemu, jako lijepe partije sa vaše strane i imali ste ogromnu podršku publike. Gledamo li se i na sledećem turniru i da li možemo očekivati napad na odbranu titule?

munjaaaaaaaaaaa 

Iskreno se nadamo učešću na sledećem turniru, kao i odbrani titule. Želeli bismo da se zahvalimo svoj publici koja je bila na našoj strani, bili su odličan vetar u leđa celoj ekipi.

Noctiis 

Još jednom, sve čestitke na sjajnoj igri, sjajnim partijama, fer pljeu, i vidimo se ponovo nekom drugom prilikom !

munjaaaaaaaaaaa 

Hvala Noktise, takođe želeli bismo da se zahvalimo celoj organizaciji, kao i kontrolerima koji su odlično obavili svoj posao. Srdačan pozdrav od cele ekipe Dojcoro Kojcoro Pipito!

 

Pored svega ovoga, sve čestitke za organizaciju, kontorlore i kastere koji su nam sve ovo donijeli na najbolji mogući način i ovaj užitak učinili još  boljim.

Kontrolori zaslužni za sprječavanje prevara i najzaslužniji što su mnogi dobili fer šansu za borbu: Bolture, Despot,Džoni, Micro, Edin, Alen, Alex, Keno, Hitsqy, članovi Džonsa TV kontrol deska i policije.

Kasteri: Inky, Dante, Vruća Pogača, Alex, Despot, Keno i Džoni, momci koji su sa svojim pošalicama ovaj cijeli event učinili mnogo boljim.

A posebne pohvale za organizatora, našeg velikog drug i čovjeka koji radi ogroman posao za naš komjuniti, velikog Nikolu "Džonsu" Negovana.

 

U četvrtak je pred nama smehotresni 5v5 Female turnir, stoga, varjače i kecelje u ruke i dodjite da bodrimo djevojke na riftu! 

 

Autor : Noctiis
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: