ZBOG KAMAGRE NA ROBIJU! Beograđanin dobio deset meseci u zatvoru zbog leka za potenciju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bizarna priča na ulicama Beograda.

Malo kome su privukli pažnju, ali svakako su se ispostavili kao važni, oglasi koje je po banderama lepio Z.L. i zahvaljujući kojima je stupao u kontakt sa klijentima koji su želeli da unaprede svoj učinak u krevetu.

Naime, ovaj Beograđanin je prodavao u velikim količinama lek za potenciju - kamagru, a prilikom pretresa u njegovom rancu je pronađena gomila ovog medikamenta, koji nije odobren od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva.

Po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici MUP RS, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala UKP, zadržali su u sredu Z. L. (37) zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

- Prilikom pretresa osumnjičenog u rancu su pronađeni lekovi za potenciju „Kamagra", za koji lek Agencija za lekove i medicinska sredstva nije izdala dozvolu, odnosno nije registrovan na teritoriji Republike Srbije, a koje je prodavao tako što je stupao u kontakt sa kupcima koji su mu se javljali na osnovu oglasa koje je lepio po autobuskim stajalištima i banderama na teritoriji opštine Čukarica - saopšteno je iz Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Kako se navodi, policija je u stanu osumnjičenog pronašla još 23 kutije ovog "leka".

Osumnjičeni je juče doveden u Drugo OJT u Beogradu, gde je saslušan od strane dežurnog zamenika javnog tužioca i nakon saslušanja, na kojem je priznao izvršenje krivičnog dela, pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zaključen je sporazum o priznanju krivičnog dela, te je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.

Istovremeno je određeno da se ona neće izvršiti ukoliko u vreme proveravanja od tri godine ne učini novo krivično delo, a izrečena mu je i novčana kazna, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, odnosno lekova, prenosi Kurir.

 

Izvor republika/kurir

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: