"ZBOG TEBE SAM BOGATA, PUTUJ I NE BRINI"! Nikolina Pišek prvi put o smrti muža Vidoja, njene reči kidaju dušu (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Hrvatska voditeljka objavila slike Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo tokom vikenda.

Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek, preminuo je pre par dana iznenada u 44. godini u salonu za masažu, a navodno se radilo o tretmanu strujom. Istoričar umetnosti se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt.

Otac pokojnog Ristovića je otkrio uzrok smrti, a sada se njegova udovica, voditeljka Nikolina Pišek, nakon što je medije zamolila za razumevanje, oglasila na Instagramu serijom slika s Vidojem."Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovih trenutaka bilo više. Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom. Čekali da se nešto posloži da bi smo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti se nikada ne dočekaju. Ali, i ovako sam bogata. I svi mi zajedno. Bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života.

I hvala ti na svakom od njih.

Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. Naš si. Putuj i ne brini", napisala je Nikolina.

Voditeljka se ranije oglasila i medijima poručila da "mnogi nemaju razumevanja".

"Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci", rekla je voditeljka i dodala:

"Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja", izjavila je Nikolina Pišek.

Sahrana Vidoja Ristovića biće 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Njegova porodica obavestila je porodicu i prijatelje o ispraćaju istoričara umetnosti:

"Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12.maja.2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova. Otac Vitor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Mateja i Una Sofija. Poslednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju", pisalo je saopštenju.

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano