Žena rodila na putu, a zatim s novorođenim djetetom hodala još 160 km
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Trudna žena koja je pješačila preko Indije prekinula je put da bi rodila, a zatim je nastavila pješačiti još 160 kilometara sa svojim novorođenim djetetom, piše CNN.

Žena čiji identitet nije otkriven hodala je s mužem i njihovo četvero djece iz Nashika u saveznoj državi Maharashtra do Satne u susjednoj državi Madhya Pradesh.

Negdje na putu žena se zaustavila i rodila djevojčicu. Nekoliko dana kasnije zaustavila ju je Kavita Kanesh, službenica na kontrolnom punktu u Madhya Pradeshu.

"Odmarala se otprilike sat i po do dva sata nakon što je rodila. Obitelj nije imala novca, nije imala prijevozno sredstvo, niko ih nije vozio", rekla je Kanesh za CNN. Kanesh kaže kako je dijete rođeno 5. maja, četiri dana prije nego što je obitelj stigla do odredišta.

Obitelj je napustila Nashik jer nije imala gdje živjeti, a zbog pandemije koronavirusa i karantina nisu mogli zarađivati, kaže Kanesh. Dodaje kako je dogovorila da ženu odvedu u karantinsku ustanovu i sredila joj medicinski tretman.

Hiljade migranata pokušale su napustiti indijske gradove i vratiti se u svoja sela otkako su na snagu stupile restrikcije zbog koronavirusa. S obzirom na obustavu javnog prijevoza, mnogi od njih prisiljeni su na pješačenje.

Index

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: