ŽESTOKO GA POSRAMILI! Zadrugari OPLELI po Dejanu - sigurni su da želi POMIRENJE sa njom: "On je BUDALA!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVoditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću i započeo emisiju "Izbor potrčaka!" On se osvrnuo na anketu u kojoj su zadugari birali ko je spreman da preuzme najveći rizik, pa otkrio da je na trećem mestu Dejan Dragojević.

Rizik je, jer sam bio spraman da se pomirim sa Dalilom. Verovatno su me zato ljudi stavili na treće mesto. Ne mogu da vidim široku sliku, ali to je verovatno taj momenta kada sam bio spreman da se pomirim sa njom i samim tim izgubim porodicu i neke osobe - rekao je Dejan.

Voditelj Milan Milošević je reč dao Anđelu Rankoviću.

- Definitivno zbog pomirenja sa Dalilom, bio je on svetan koga može da izgubio ako se vrati njoj kao i neke prijatelje ovde. To su dve velike stvari zbog kojih on preuzima rizik - izjasnio se Anđelo.

- Dejan kaka bi znao da ga Dalila hoće ostavio bi sve i zaboravio na porodicu. Na sve je bio spreman, ta njegova igrica po žici života nije strana, dva puta se odrekako života zbog braka sa njom. Dejan je neko debelo uzima faktor rizika - dao je svoj sud i Lepi Mića, a onda se u razgovor ubacio i Marko Đedović

On bi se vratio njoj kada bi znao da ona njega voli. Ja bi njemu dao državnu penziju jer se odrekao porodice, spreman je na rizik, ali ne znam koliko on može da se nosi sa tim. Bio je spreman da se odrekne porodice, sa nekom lakoćom je to pričao. Mislim da ga do sada neki rizici nisu stigli i sada ne znam šta se desilo, jer on nema razvijenu svest. On nije rizikovao svesno nego je budala. Pet godina je bilo lepo, a sada se nešto desilo. Te priče, nekom drugom, da je bila ljubav, ne bi se ovako završilo - govorio je Đedović.

- On bi se vratio njoj samo da ga ona hoće, ja to mislim. Mislim da je Dejan često davao upute, a ona da bi njemu olakšala put do toga neće da ulazi i odnose i ne uvlači se u priče. A onda što ga neće povrediti će se približiti njemu, ja to mislim. Bojim se da je to treća. Koliko god nas ubeđuju da su to čista posla, mislim da nisu - rekao je Mesnur.

 

Dejan Dragojević
Foto: Youtube/Zadruga Official

- I ja sam isto rekao da je on spraman da rizikuje ali postoji nešto što niko nije rekao, a to je bilo na početku kada je on u nekim reakcijama, video da Dalila šara, a nije reagovao - rekao je Zola

Izvor: SD

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: