"ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN!" Isplivale MRAČNE TAJNE iz Ivinog života - Prijavila bivšeg POLICIJI nakon PRETNJI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iva Grgurić se trudi da kako zna i ume učvrsti vezu sa Filipom Đukićem, ali spekuliše se da to nije veza iz ljubavi već samo da bi nastavila život u Beogradu. Filip je pak promenljivog raspoloženja što se tiče nje i cele te priče s njom, pa ona paniči i strepi da će po napuštanju rijalitija morati da se vrati kod majke u selo Josipovac kod Osijeka, što nikako ne želi.

- Kako se približava kraj rijalitija, Iva sve više plače. Nije joj lako… Boravak u rijalitiju joj je pomogao da se malo oporavi i da dođe sebi - započinje Ivina drugarica za "Star" i dodaje:

- Ivi je život ugrožen! Njoj je bivši dečko pretio, čak ga je i policiji prijavljivala, ali joj to nije puno pomoglo. Ne zna na šta je sve spreman i zato bi najradije da ostane da živi u Beogradu i da tu nađe neki posao. Sigurna sam da ona gleda da bude što dalje od stare ljubavi i svih problema koji je prate iz Zagreba. Ljubav sa Filipom joj odgovara za sve! Zato mu je i predložila da žive zajedno, ali on je još uvek sa roditeljima, ne pada mu na pamet da plaća stan. Nju je to malo poljuljalo, ni sama sad ne zna gde će kad izađe iz rijalitija - kaže Ivina bliska drugarica  i nastavlja:

- Vidim i da se Iva plaši spoljnog sveta… Filip je nešto kao teši da se ne brine i kaže joj da će kao da pronađe stan u Beogradu! Ubeđuje je i da će posao da joj nađe. Čula sam kad joj je rekao da prekine da misli negativno i da spominje bivšeg dečka, jer samim tim i njega uvlači u svoje nerešene probleme. On dečko želi slobodno da se kreće kroz grad, a ne da zbog Ive strahuje da li će mu neko polomiti noge ili, ne daj Bože, napraviti sačekušu ispred zgrade. Zato i mislim da na njega ne može da se osloni! Šutnuće je vrlo brzo, jer dečko ne želi probleme. Žao mi je Ive, ali kako je radila, tako joj se sada vraća - kaže Ivina drugarica iz Zagreba za "Star".

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: