Zvezdan tvrdi da su on i Anđela u "Zadruzi 6" ŽIVELI LAŽ: "Ništa nije onako kako su nam predstavljali!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UBio je krajnje iskren i nije hteo da ćuti...

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su diskvalifikovani iz "Zadruge 6" ne prestaju da pune novinske članke i privlače pažnju fanova i medija gde god da se pojave i šta god da urade. Ovog puta su otvorili vrata svog doma, što će verujemo interesovati mnoge.

Gostujući u jednoj emisiji, govorili su na aktuelne teme, a pražnju je privukla rečenica u kojoj su otkrili da je sve potpuno drugačije od onoga kako su im u Zadruzi predstavljali.

- Sav ovaj hajp oko nas ne mogu da razumem. Sve je pozitivno, gde god da se pojavimo tu su ljudi. Sve su pozitivne reakcije, potpuno suprotno od onoga što su nam tamo predstavljali - aludirao je Zvezdan na produkciju Zadruge, a onda otkrio kakvi su mu planovi.

- Ima dosta planova i priča i nadam se da će se ostvarivati. Nekada sam bio poznat po matorom, a sada je drugačije - kroz osmeh je pričao Slavnić, a onda se uključila i Anđela.

- Snašla bih se kao voditeljka, dosta sam elokventna i posvećena, tako da ako bude nešto na tu temu, obavestiću vas - rekla je Anđela.

Otkrila je i šta misli o međuljudskim odnosima i onima koji su na nju ljubomorni.

- Bavim se isključivo svojim životom i srećna sam i zadovoljna. Ko hoće da se bavi sa mnom, ko nema preča posla neka se bavi - zaključila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: